Як кинути курити: 7 смішних фраз про куріння

1960

1428_1213747399

7 смішних фраз про боротьбу з курінням.

1. Кажуть: “Куріння скорочує життя”. Та добре, просто куріння скорочує кількість курців. І потім, ну не збираєшся ж ти жити вічно? Так що плюс-мінус 10-15 років не мають ніякого значення. До того ж людей скоро будуть клонувати, так що не переживай, якщо помреш завчасно – тебе клонують.

2. Чув, що куріння шкодить здоров’ю? Та це ж справжня нісенітниця. Ну і що, що куріння викликає хвороби судин і як наслідок – гангрену кінцівок. Подумаєш, лікується ця гангрена просто – ампутували всі непотрібні кінцівки і ти здоровий, і можеш знову палити без страху за кінцівки.

1

3. Тобі твердять: “Куріння викликає імпотенцію!” Та кому вона потрібна, ця потенція! Від сексу взагалі одна шкода – і хвороби, часом навіть смертельні, і дуже небажана вагітність.

4. Якщо ти занадто симпатична дівчина і тобі дуже набридло відшивати хлопців, кидати курити тобі ні в якому разі не можна! Адже дуже скоро твоє “свіже” дихання завзятого курця стане надійним захистом від приставучих кавалерів.

antismoking19

5. Тобі кажуть: “Куріння не дає тобі і твоїм близьким дихати чистим повітрям!” А ти скажи: Так звідки в наш час свіже повітря? Машини, заводи, літаки, аерозолі та інші шкідливості настільки зіпсували повітря, що різниці між вдихуваним курцем або некурцем повітрям скоро взагалі не буде.
До того ж у людини, яка палить набагато менші шанси опинитися пасивним курцем. А адже саме пасивні курці страждають найбільше від сигаретного диму.

6. Тобі скажуть: “Куріння псує зуби!” Ну і що, подумаєш! Пішов до стоматолога, поставив вставну щелепу – і кури спокійно. Забудь взагалі про зуби і кури на здоров’я!

1294937474_smoking_ads1

7. Куриш? Правильно робиш, люди виробляють сигарети, щоб хтось їх купував. І ось ти допомагаєш розбагатіти іншим. Так і має бути – людина людині брат, друг і товариш. А хто ж ще допоможе величезним тютюновим корпораціям розбагатіти, як не ти.

Сподіваємося, ти не сприйняла цю статтю всерйоз? Ти ж розумієш, що курити все ж краще кинути. Тільки ніхто тобі не розповість, як це зробити, поки ти сам не збереш свою волю в кулак і не приймеш остаточного рішення.

450739



• не пропусти