Apple MacBook за 325 доларів: Apple влаштовує щедру розпродаж в Чорну п’ятницю

    2668

    Інсайдери розповіли про небувалі знижки, які дозволять зберегти значну частину бюджету користувачів, і не позбавити себе задоволення стати володарем потужного, якісного і високопродуктивного гаджета від надійного бренду.

    Вже 23 листопада пройде Чорна п’ятниця, яка буде супроводжуватися небувалими знижками і розпродажами. Вигідні товари пропонують всі виробники, в тому числі і Apple, який влаштовує воістину щедрий розпродаж. Різні знижки очікуються на смартфони, планшети, ноутбуки і смарт-годинник. Проте, найбільше пощастить користувачам, які потребують ноутбуках, адже в цей день у них з’явиться можливість придбай Apple MacBook з 13.3-дюймовим екраном всього за 325 доларів, або ж 12-дюймовий MacBook і 13,3-дюймовий MacBook Pro, адже їх цінник різко опуститься на 250 доларів, правда на один день.

    Охочих придбати планшет може зацікавити 9,7-дюймовий iPad зі знижкою 229 доларів, або iPad Mini 4, який моментально стане вигіднішим на 160 доларів. Лише 23 листопада можна буде придбати відмінні смарт-годинник Apple Watch Series 4 дешевше на 20 доларів. Привабливі пропозиції торкнуться і смартфонів: iPhone XR будуть розпродавати на 200 доларів дешевше, а знижка на iPhone XS, iPhone XS Max і iPhoneXR досягне 300 доларів.



    • інші новини