В мережі опублікували «живі» фото смартфона OnePlus 6T

    117

    Користувачі змогли оцінити передню панель майбутньої новинки.

    В мережі з’явився черговий витік інформації – в китайському джерелі опублікували «живі» фото нового смартфона OnePlus 6T, який повинен надійти в продаж 17 жовтня 2018 року. На фото, які побачили користувачі, можна розгледіти тільки передню частину екрану і при першому погляді на нього можна зрозуміти, що підтвердилася інформація про те, що смартфон буде мати невеликим каплевидним вирізом і дактилоскопічний сканером.

    За попередньою інформацією, девайс буде оснащений 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + (1080×2340 пікселів). Основна камера потрійна. Вона поєднує датчики 12 + 20 Мп та 3D-модуль TOF для функцій доповненої реальності. Фронтальна камера – на 25 МП. Апаратною основою став топовий процесор Qualcomm Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної та 64, 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

    Втім, багато користувачів припустили, що на фото насправді не новинка, а вже випущений смартфон просто з заставкою OnePlus 6T. Це й не дивно, адже багато компаній використовують практично однакове оформлення передньої панелі, чого не скажеш про задню. Можливо, саме через це сам девайс був показаний тільки з фронтальної частини.



    • інші новини