Бюджетний Honor Band 5i отримав функції дорогих розумних браслетів

    32

    Цей апдейт був обіцяний ще під час анонсу Honor Band 5i.

    З недавнього часу незалежна від Huawei компанія Honor випустила для свого недорогого розумного браслета Honor Band 5i важливе оновлення програмного забезпечення.

    Цей апдейт був обіцяний виробником ще під час анонсу Honor Band 5i. Прошивка з номером 1.0.5.86 має розмір 4,54 МБ і додає нові функції. Саме значуще нововведення — можливість відстеження насиченості крові киснем (SpO2).

    Ще одне нововведення – Smart Music Control (розумне управління музикою). Користувач може перемикати треки на смартфоні, запускати і зупиняти відтворення, а також керувати гучністю звуку. Крім того, з’явилася підтримка додаткових шести мов (португальська, іспанська, в’єтнамська, філіппінська, арабська і малайська), була оптимізована функція таймера і виправлені деякі недоліки і помилки.

    Виробник попередив, що оновлення поширюється поступово і поетапно. На цей час його отримують користувачі в Індії. Також за словами Honor, на установку апдейту може піти близько 20 хвилин. Користувачам рекомендується переконатися, що акумулятор заряджений більш ніж на 20%.



    • інші новини