Перші рендери Huawei P50 Pro

    147

    Відразу ж після презентації чергового флагмана починають з’являтися чутки про наступного.

    Китайський ресурс Mydrivers вже опублікував перші концептуальні рендери флагманського смартфона Huawei P50 Pro, який повинен вийти тільки через рік. Варто відзначити, що в реальності смартфон може виглядати зовсім інакше, але Huawei давно вийшла в преміальну категорію виробників, тому варто звикнути до того, що відразу ж після презентації чергового флагмана починають з’являтися чутки про наступного.

    Імовірно, смартфон отримає вигнутий екран з відсутніми боковими рамками. Фронтальна камера представлена одним модулем, який розташований в центральній верхній частині дисплея. Величезна селфі-камера Huawei P40 Pro не порадувала ні шанувальників, ні перших оглядачів. Над і під екраном залишилися невеликі рамки.

    На задній панелі представлена оновлена основна камера, яка сумарно включає цілих сім датчиків зображення. В основному вертикальному блоці представлені чотири великих датчики, праворуч знаходяться ще три сенсори і світлодіодний спалах.

    Ще раз відзначити, що ці зображення поки що не підкріплені якимись патентами або витоками. Більш-менш реальні зображення Huawei P50 Pro повинні з’явитися тільки в кінці цього року.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини