Папки, архів, статистика каналів та інше в новій версії Telegram

    58

    В даний момент багато користувачів покладаються на Telegram в своїй роботі і навчанні. Щоб список чатів витримав зростаюче навантаження і користувачі не пропускали важливі повідомлення, розробники месенджера представили нову версію програми в якій вони додали нову функцію — папки.

    Якщо у користувачів накопичилося занадто багато чатів, тепер вони можуть відокремити розваги від роботи, або сім’ю від шкільних товаришів: досить перемикнутися між вкладками, щоб перейти до будь-якого зі своїх чатів.

    Можна додавати або видаляти з папок всі чати певного типу (наприклад, Канали або Непрочитані) або тільки окремі чати. Папки стануть автоматично доступні, якщо користувальницький список чатів досить великий. В іншому випадку включити папки можна перейшовши за посиланням tg: // settings / folders.

    У кожній з папок можна закріпити будь-яку кількість чатів.

    Папки дозволяють зробити чати більш помітними. Якщо ж виникла необхідність приховати чати, слід скористатися функцією Архів. При цьому все в Telegram (крім секретних чатів), в тому числі і папки, синхронізується між різними клієнтами, включаючи Telegram Desktop.

    Якщо в каналі більше 1000 передплатників, то його власник може побачити детальну статистику його зростання і ефективності публікацій.

    Інші нововведення:

    • Анімація запису голосових повідомлень
    • Нові анімовані емодзі і стікерпаки


    • інші новини