Флагман Huawei Mate 30 Pro 5G доступний у новій версії

    151

    Ця флагманська серія смартфонів відмінно продається в Китаї і в інших регіонах світу.

    Сьогодні компанія Huawei оголосила, що з 12 грудня флагманський смартфон компанії Huawei Mate 30 Pro 5G буде доступний в зеленому кольорі з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті.

    Смартфон Huawei Mate 30 Pro 5G в даній конфігурації коштує близько 909 доларів. Варто зазначити, що з моменту релізу даного пристрою він пропонувався в двох колірних варіантах: Vegan Leather Orange і Vegan Leather Forest Green.

    Ця флагманська серія смартфонів відмінно продається в Китаї і в інших регіонах світу. Менш ніж за тиждень компанії вдалося реалізувати понад мільйон одиниць Mate 30 і Mate 30 Pro. Виконавчий директор Huawei Consumer Business Group Юй Чендун (Yu ChengDong), більш відомий як Річард Ю (Richard Yu), підтвердив, що відразу після початку продажів компанія резервувала по 100000 смартфонів кожну хвилину.

    Варто відзначити, що серія Mate 30 поставляється без підтримки додатків і сервісів Google. Втім це не грає великої ролі в Китаї, де багато смартфонів на базі Android не мають сервісів Google Play.

    Джерело: Gizmochina



    • інші новини