Підвіски, намиста і інші цікавинки. LG сворює лінійку розумних прикрас

    168

    LG Electronics вирішила подумати про створення креативної лінійки спеціальних прикрас-ґаджетів для жінок.

    LG розробляє кілька пристроїв для жінок, серед яких не тільки стильні розумні годинники, але і підвіски, а також розумні намиста і ланцюжки з вбудованими камерами та навушниками.

    Ринок пристроїв, що носяться, дає виробникам електроніки можливість експериментувати з різними конструкціями, призначеними для конкретних цільових груп. Багато таких пристрої підходять жінкам і чоловіками, але LG Electronics вирішила подумати про створення креативної лінійки прикрас для жінок. Вони будуть нагадувати ювелірні вироби та прикраси, якими прекрасна половина людства користується найчастіше.

    Корейське відомство інтелектуальної власності зареєструвало кілька дуже цікавих патентів на подібні пристрої, які були подані LG Electronics.

    У першому патенті нам демонструють парочку розумних годинників, які виглядають більш витончено, ніж всі ті моделі, що вже представлені на ринку.

    Другий патент описує розумну підвіску, яка зможе знімати електрокардіограму, заміряти частоту серцевих скорочень і рівень цукру в крові. Лицьова частина буде покрита кристалами Swarovski.

    Далі ми бачимо звичайний ланцюжок зі знімним модулем, в який також вбудовані різні датчики, як і в попередньому випадку.

    Наступний пристрій LG також призначене для носіння на шиї, він містить камеру, яку можна під’єднати до смартфона і робити знімки або вести трансляцію, поки пристрій висить на шиї.

    Ще один ланцюжок обладнаний не камерою, а парою навушників, які фіксуються магнітом, коли не використовуються і, знову ж таки, виглядають як прикраса.

    Нарешті, описується гарнітура, яка прикрасить вухо завдяки дизайну і кристалам Swarovski.

    Джерело: Letsgodigital



    • інші новини