Недоліки кожного знаку Зодіаку: веселий гороскоп

100058

NDwMTdFaHwg

А ми продовжуємо наполягати, що Зодіак – кращий винахід людської цивілізації.Просто ми, на відміну від наших предків, розучилися правильно його готувати.Раніше ж як було? «Так, ваша честь, я погано поводився, ґвалтував жінок і спалив пів континенту, але проявіть поблажливість, я ж все-таки Овен» – «Ах, Овен … зніміть з бідолахи кайдани».

У кожного знака є певний набір недоліків, про які потрібно пам’ятати, щоб потім не ридати в подушку: «Хто б міг подумати, адже він був такий милий …».

КОЗЕРІГ

Все погано, ми всі помремо. Я няшка Козеріг, а всі інші – гидотні козли. Які домоглися успіху через ліжко. Якщо ми не знаємо, з ким переспав Гейтс, щоб стати мільярдером, то це зовсім не означає, що він ні з ким не переспав. Насосав він свій Майкрософт, до ворожки не ходи. На його місці мав бути я, але я занадто принциповий.

З іншого боку, позамежне честолюбство Козерогів часто працює їм на руку – вони стають мільярдерами, а початківці Козероги шиплять на них з-під столу, підозрюючи в аморальності.

ВОДОЛІЙ

Не підходьте до мене, нікчеми, ви занадто гучні. Поки інші знаки бережуть свій особистий простір остільки-оскільки, Водолії вибудовують навколо себе товсту метафоричну (або навіть реальну, а чо) стіну, щоб жодна миша не проскочила. Для повного щастя Водолію потрібен безлюдний острів зі стабільно теплою погодою, Інтернетом і рідкісними візитами щасливих дітей. Усередині метафоричної (або реальної, так) стіни Водолія купа смаколиків, що дають можливість пережити будь-яку облогу. Але ворота відкриваються тільки для обраних щасливчиків.

РИБИ

Дата народження барона Мюнхгаузена автором не вказана, але це і зайве. Ми і так розуміємо, що кінець лютого – березень. Риби – це такі спеціальні люди, які створюють ілюзорну реальність, втягують туди навколишніх, а потім зникають, залишаючи покинутих в подиві виколупувати з очей осколки рожевих окулярів. Загальноприйнята мораль Рибам категорично не підходить – у них є свій персональний моральний кодекс, причому, написаний на санскриті, щоб Риба сама не завжди розуміла, що їй можна, а що не можна.

Зате всі Риби однозначно потраплять в рай – заморочити голову апостолу Петру для них простіше пареного планктону.

ОВЕН

Правляча планета Овна – Марс, так що буде багато екшна і сліз. Не у Овна, зрозуміло, а в навколишніх. У самого ж Овна все буде добре – сучасні відбілюючі засоби відмінно перуть кровищу з білого фрака. Якщо Овен закохався (а вони весь час закохуються), то від адюльтеру їх не зупинить ні час, ні відстань, ні бетонний бункер. Зате нагулявшись Овен стає ідеальним партнером для життя, а той, хто його дочекався, отримує медаль «За терпіння» і пам’ятний значок: «Цвяхи б робити з цих людей».

ТЕЛЕЦЬ

Телець дуже працьовитий – він, не покладаючи рук, щодня і не досипаючи, зводить нерукотворні пам’ятники прекрасному собі. Або рукотворні пам’ятки, опціонально. Тельці – наймиліші і привабливі істоти рівно до того моменту, поки ви не перейдете їм дорогу. А далі події почнуть розвиватися настільки стрімко, що ви самі не зрозумієте, як так вийшло, що ваша старенька мати дарма чекає сина додому. І якщо Телець щось вирішив, то зрушити його з місця неможливо навіть за допомогою баштового крана. Що вкрай зручно для близьких Тельця, а решта самі винні.

БЛИЗНЮКИ

Заткнути розірвану сонну артерію подорожником набагато простіше, ніж заткнути Близнюка. Цей фонтан невичерпний – Близнюк здатний навіть на власних похоронах повстати з гробу з текстом: «До речі, анекдот в тему! Дзвінок у двері, мужик відкриває, а на порозі – смерть з косою ». І розповість анекдот до кінця, ігноруючи вереск і непритомність людей навколо. Близнюки фантастично ліниві, рятує тільки те, що їх природне вміння базікати ні про що відмінно монетизуються, наприклад, написанням гороскопів .

РАК

«Це школа Соломона Шкляра, школа бальних танців, вам говорять. Два кроки наліво, два кроки направо, крок вперед і два назад ». Ви прослухали гімн Раків, можете сідати. Ось це ось «крок вперед і два назад» – це наше все. Обережність і нерішучість Раків –  бальзам на серце для любителів стабільності. Раку навіть на зраду піти некомфортно. Не з моральних міркувань, а виключно через параною – хто цю коханку знає, вона ж баба. А у баб, як відомо, вхід – рубль, вихід – три. Ну її до біса.

ЛЕВ

Лев, звичайно, розумник і гарненький. Коли його звуть «Сімба», і ви дивитеся про нього мультик. У житті це тиран, деспот і навіжений з нульовим порогом терпимості до недоліків інших людей і схильністю до моралізаторства, прокачаної до рівня «Бог». Лев, що сидить у клітці, може створити ілюзію безпеки, але розідраний на атоми сторож навіть не встигає помітити, як ілюзія розвіялася. Лева дуже легко вирахувати, навіть не знаючи дату народження візаві. Видова ознака справжнього Лева – розмова складнопідрядними реченнями, в яких слово «я» зустрічається в будь-якому відрізку між запитом. З іншого боку, в наше капіталістичне століття марнославство – не порок, а потужний кар’єрний двигун. А Данте зі своїми колами пекла – так це все література та брехня.

ДІВА

Перш ніж катувати себе на тему: «Що ж в голові у моєї Діви», почніть з простого – спробуйте зрозуміти, що в голові у серійного вбивці. Не виходить? З Дівою, тим більше, не вийде. Якщо ви представляєте Діву, як миле, трохи старомодне створіння, яке вишиває на пяльцах і в’яже шарфик, вас чекає здивування, коли ви виявите під своїми нігтями голки, а в оці – спицю. Діва відмінно мімікрує, щоб отримати найсмачніше, найкрасивіше, місце  і ось цього симпатягу в ліжко. І отримує. А хто не сховався – так це не Діви вина, це ви не встигли.

ТЕРЕЗИ

Те, що у решти знаків називається «маніакально-депресивний психоз», у Терезів називається «особливостями характеру». Терпіння і посидючість для Терезів – це незрозумілі смішні слова з товстої книжки Ожегова. Терези можуть горіти якоюсь ідеєю, кинути на її реалізацію всі можливі ресурси, завести в процес купу людей і … назавжди охолонути, захопившись новою ідеєю. Зрада для Терезів стан цілком органічний і не викликає мук совісті, бо руйнувати сім’ю вони не збираються, значить, не винні, ага.

Зате Терези фантастично привабливі, і їм все сходить з рук. Що і треба було доказати.

СКОРПІОН

Пам’ятаєте притчу: «перевези мене, черепаха, на інший берег, я тебе не вжалю»? Але ужалив, бо скорпіон. Скорпіони безжальні, мстиві і постійно закохуються в когось на все життя. Але головна проблема в тому, що в Скорпіонів теж постійно хтось закохується на все життя, причому, набагато частіше, ніж це робить сам Скорпіон. Тому вони чемпіони за кількістю розбитих сердець на квадратний кілометр любовного човна. Сидять такі на Гоа і замість того, щоб купатися, невблаганною рукою розширюють і розширюють бан-лист у своїх соцмережах.

СТРІЛЕЦЬ

«Врятуйте цуценят далматинця, їх же втоплять !!!». Стрільцям немає рівних в жанрі «всіх пошкодувати і нагодувати». Тому з Стрільця в’ються відмінні міцні мотузки, на яких розчаровані жорстокістю і брехнею, що панують на планеті, Стрільці весь час норовлять повіситися. Але не вішаються, бо хто, якщо не я, буде рятувати далекосхідних леопардів?

Стрільців дуже люблять роботодавці, оскільки на Стрільця можна навісити будь-який обсяг роботи, а той навіть не пискне. І все зробить. Загалом, на перший погляд, Стрілець – милий. Ага … Головна проблем навколишніх Стрільця полягає в його відмінній пам’яті.  Якщо в темному підворітті на вас направляє пістолет незнайомець і каже: «Пам’ятаєш, ти мене в дитсадку какашкою обізвав?», То будьте впевнені, що це Стрілець. Знання це, звичайно, не врятує, але не доведеться, вмираючи, шепотіти: «За що?».



• не пропусти