10 легких серіалів з прекрасним гумором для весняних вечорів

4257

Щоб дати напруженому мозку відпочити та розслабитися після важкого робочого дня, ідеально підходить перегляд комедійних серіалів. Короткі серії, невимушена атмосфера, гумор і легка сюжетна лінія — те, що потрібно, аби зняти напругу і покращити настрій. До вашої уваги 10 неймовірно смішних та часто життєвих комедій, з цікавими сюжетами та яскравими персонажами. Після їх перегляду, гарний настрій гарантовано!

Вілфред (англ. Wilfred)

Райан (Елайджа Вуд) усіма силами намагається здобути прихильність однієї милої дівчини (Фіона Габелман,). І ця історія була б цілком банальною, якби не пес цієї дівчини – Вілфред (Джейсон Генн). Обранець хазяйки йому явно не подобається, а Райан починає бачити пса в образі людини, вдягненої в костюм собаки. Це призводить до безлічі комедійних ситуацій. Серіал про дружбу і людські стосунки, насичений цікавими ситуаціями та якісним гумором.

Ти — найгірший (англ. You’re the Worst)

Серіал про знайомство та розвиток складних стосунків між двома циніками: Джиммі (Кріс Гір) і Гретхен (Ая Кеш). Вони не сприймають романтику, яка є невід’ємною частиною стосунків, та стараються уникнути її, але при тому все одно намагаються побудувати стосунки. Ситуації, які виникають з героями, часто змушують їх замислитися про сенс життя. У саркастичних жартах, яких вдосталь у цьому серіалі, кожен, зможе знайти щось знайоме для себе

Божевільна колишня (англ. Crazy Ex-Girlfriend)

Ребекка Банч (Рейчел Блум) мешкає у Нью-Йорку, але одним разом вона зустріла колишнього хлопця, з яким розійшлася 10 років тому. Ребекка згадала, яким сильним було її шкільне кохання та вирішила повернути хлопця. Для цього вона перебирається в Каліфорнію, в провінційне містечко Західна Ковіна. Нещасне кохання і життя в провінції після мегаполіса створюють безліч кумедних моментів, а сюжет періодично супроводжується музичними номерами у виконанні головної героїні.

Парки і зони відпочинку (англ. Parks and Recreation)

Звичайний чиновник Леслі (Емі Полер) одного разу зрозуміла, що її робота не приносить ніякої користі світові. Тоді вона і вирішила створити щось, що принесе близьким радість, а саме – зробити з покинутого кар’єру парк культури і відпочинку. На її шляху відразу ж з’являється купа перешкод, які загрожують зірвати задум. Однак Леслі зовсім не така проста. Її ентузіазму вистачить на десятьох.

Помаранчевий – хіт сезону (англ. Orange Is the New Black)

Чудова чорна комедія про дівчину Пайпер (Тейлор Шилінг), яка опиняється за гратами через дурість, яку вчинила в молодості. Комедія зняти за автобіографією Пайпер Керман. В ній з непідробним реалізмом відображені не тільки будні у в’язниці, але й важливі проблеми жіноцтва. «Помаранчевий – хіт сезону» має велику армію фанатів по всьому світу, постійно має номінацію на «Золотий глобус» і отримує «Еммі».

Непохитна Кіммі Шмідт (англ. Unbreakable Kimmy Schmidt)

Цікава історія про жінку, яка провела 15 років у закритій секті, що прославляла кінець світу. Після втечі з секти Кіммі (Еллі Кемпер) потрапляє у різноманітні ситуації, які будуть знайомі всім, хто хоч раз переїжджав у незнайоме місце. Попри всі перешкоди, сильна духом героїня намагається долати не тільки  свої власні труднощі, але й грає найактивнішу роль у житті своїх друзів та знайомих.

Безсоромні (англ. Shameless)

Родині Галлахерів та їх сусідам як нікому відомо, що в цьому житті потрібно крутитися, інакше підеш на дно. Але для цього бажано хоча б трохи працювати. Та герої серіалу не хочуть йти таким шляхом, а шукають більш простих рішень своїх проблем. Вони нічого не чули про мораль та сором, а їх вчинки часто дуже нелогічні. Життєвий, часом «брудний», але дуже смішний серіал.

Незаймана Джейн (англ. Jane the Virgin)

Джейн (Джина Родрігез) мила дівчина, все життя виховували як скромницю. Ставши дорослою, вона все ще намагається зберегти свою цнотливість, хоча в неї вже є наречений. Одного разу помилково доктор зробив Джейн штучне запліднення, і світ дівчини перевернувся. Джейн треба приймати непросте рішення, пояснити його родині та коханому та зробити ще багато речей, які раніше вона навіть не могла собі уявити.

У Філадельфії завжди сонячно (англ. It’s Always Sunny in Philadelphia)

Четверо друзів тримають бар в досить неблагополучному районі Філадельфії. Герої нібито найкращі друзі, але при цьому спокійно можуть брехати один одному в очі, сперечатися та щось постійно доводити, через що вони, звичайно, потрапляють в найбезглуздіші і комічні ситуації. Шикарна гра акторів, божевільний сюжет, дотепний гумор – ідеальний коктейль для підняття настрою.

Матуся (англ. Mom)

Матір-одиначка Крісті (Анна Феріс), яка має складну долю, але відчайдушно намагається здобути щастя. Для того, щоб прогодувати свою сім’ю, вона влаштувалася офіціанткою в місцевий ресторан, де у неї зав’язалися стосунки з начальником. Але найбільшою проблемою Крісті є зовсім не робота та діти Вайолет (Седі Кальвано) і Роско (Блейк Гаррет), а мати Бонні (Елісон Дженні), яка лікується від алкоголізму і постійно дає доньці непотрібні поради.

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти