9 свіжих першоквітневих комедій, щоб посміятися до сліз

1958

До 1 квітня підібрали комедії, за якими можна провести “День Сміху”. У цих фільмах жарти змусять щиро розсміятися навіть у похмурий день. Аби підняти настрій близьким чи відпочити з друзями за переглядом, обирайте одну зі стрічок:

1.   “Погані хлопці назавжди” (Bad Boys for Life, 2020)

Тандем Вілла Сміта та Майка Лоуренса сподобався глядачам ще у 1995 році. Тоді вийшла перша частина “Поганих хлопців”. Двоє детективів поліції Маямі розслідують справи, ганяються за бандитами і продовжують жити своїм життям. Один — спокійний та обережний домашній сім’янин, інший — холостяк та любитель гулянок. Хоча хлопці такі різні, напарниками та друзями стали нерозлучними. Третя частина комедії — їх остання спільна справа перед пенсією та спокійним життям.

2.   “Джуманджі: наступний рівень” (Jumanji: The Next Level, 2019)

Третя стрічка пригодницького фільму “Джуманджі”. Технології не стоять на місці, і тепер дивовижна гра затягнула школярів у ігрову приставку. Нові персонажі, історії, комп’ютерна графіка разом із добротним гумором утворили комедію, яку захочеться передивитися не раз. Гідне продовження оригінального фільму 1995 року.

3.   “Півтора шпигуна” (Central Intelligence, 2016)

Школа — час, коли діти тільки формуються. А хто ким стане через 20 років сказати важко. У фільмі через багато років після випуску зустрічаються шкільний невдаха та найкрутіший хлопець школи. Колишній пухкенький Боб зайнявся собою, підкачався та працює в ЦРУ. І просить допомоги в теперішнього бухгалтера та колишнього друга Кельвіна. Дивовижно, та команда з таких різних чоловіків вийшла крута.

4.   “Зависнути в Палм-спрінгс” (Palm Springs, 2020)

Найлз приїхав на весілля через запрошення подруги нареченої. У Палм-спрінгс, як виявилось, є зачарована печера. Наш герой з дівчиною Сарою потрапили туди, і зависли в часовій петлі. Тепер весілля повторюється кожного дня, але парочка не розчарувалась. Найлз та Сара розважаються на повну та роблять все, на що б не наважилися раніше.

5.   “Шахрайки” (The Hustle, 2019)

Жозефіна — майстерна шахрайка. Будь-який чоловік не може встояти перед чарами цієї красуні. Але потім пошкодує про свою наївність, лишившись без грошей чи коштовностей. Несподівано в “полі для полювання” з’являється ще одна шахрайка. Пенні — незграбна і її афери зводяться до безкоштовного обіду коштом жалісливих чоловіків. Прогнати Пенні не вийшло, тож дівчата об’єднаються для великої афери з мільйонером. Доля непередбачувана, і шахрайки самі не зчуються, як опинилися на гачку.

6.   “Одного разу в Голлівуді” (Once Upon A Time In Hollywood, 2019)

Фільм Квентіна Тарантіно про Голлівуд 1969 року. Рік Долтон — актор, який знявся в ролі “поганого хлопця” декілька разів. Але не все так райдужно, і богемне життя — це не просто гулянки, алкоголь, розваги, дорогі авто. Коли ти молодий актор, пробитися в Голлівуді дуже важко. Навіть коли маєш талант. Доводиться разом з другом складати плани, проникати ближче до сценаристів. Що чекає на героя: успіх чи забуття?

7.   “Мій шпигун” (My Spy, 2020)

Джей-джей шпигун, але через жорсткий характер його хочуть звільнити. Чоловік отримав останній шанс довести свій професіоналізм. І тут “штаб-квартиру” випадково розкрила дитина. Софі ображають у школі, і вона мріє стати крутим шпигуном. Джей-джей, щоб зберегти роботу, укладає з малою угоду. Тепер Софі навчиться блефувати, не обертатися на вибух, та іншим “шпигунським штучкам”.

8.   “Люди в чорному: Інтернешнл” (Men in Black: International, 2019)

Спін-оф “Людей в чорному”. Таємна організація існує не тільки в США, а має офіси по всьому світу. Головна героїня Моллі в дитинстві врятувала інопланетянина, і все життя присвятила пошуку людей в чорних костюмах. Сміливість та розум дівчини допомогли досягти мети, і тепер вона — один зі спецагентів лондонського відділу. Кріс Гемсворт у ролі агента Ейч складе дівчині компанію у перестрілках, розгадуванні загадок та вичисленні зрадника, який завівся в компанії.

9.   “Дивовижна мандрівка доктора Дулітла” (Dolittle, 2020)

Цього разу в ролі лікаря, що розуміє мову тварин, виступив Роберт Дауні молодший. Лікар втратив кохану дружину, і разом з тваринами закрився від усього світу. Зайти до маєтку змогла лиш маленька принцеса Роуз. Її мати, королева, в небезпеці. І разом з нею опинилися в небезпеці й сам Дулітл з тваринами. Йому доведеться вирушити в захопливу мандрівку за океан та врятувати королеву і власне життя.

Зберігайте цей список на випадок, коли треба терміново підняти настрій.

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти