В мережі з’явилося нове підтвердження космічного дизайну смартфона-браслета Nubia α

    112

    Для тих, хто чекає чогось незвичайного і кардинальних змін в дизайні мобільних пристроїв, є хороша новина. В рамках своєї участі в виставці MWC 2019 компанія Nubia покаже свій футуристичний смартфон, у вигляді браслета. Новинка отримала назву Nubia і вперше вона була продемонстрована на IFA 2018. З того часу минуло майже півроку, і виробник удосконалив її, що в підсумку вийшло, достовірно дізнаємось через тиждень, а сьогодні дивимося рендер концептуального мобільника.

    Змін в форм-факторі в порівнянні з початковим концептом не відбулося і перед нами пристрій, виконаний у вигляді браслета і призначений для носіння на зап’ясті. Тут встановили гнучкий дисплей, який простягається практично на всю поверхню лицьової панелі гаджета. Якщо в своєму первісному вигляді мобільник нагадував годинник, то тепер він більше схожий на браслет і сам екран має скошені крайки. Ще одна характерна риса – сканер відбитків пальців на бічній грані.

    На жаль, знову немає ніяких подробиць про характеристики пристрою. Виходячи з попередніх даних, новинка отримає весь функціонал фітнес-трекера, може використовуватися для безконтактних платежів завдяки чіпу NFC, а також дозволить здійснювати дзвінки для чого вона й отримала eSIM-карту.



    • інші новини