10 документальних фільмів на Youtube, які не можна пропустити

10578

Кіномани вже давно користуються відомим кінохостингом YouTube для перегляду новинок як повнометражного кіно, так і документальних фільмів. Новинки Голлівудських фільмів частіше рекламуються на різних сайтах, а ось документальні фільми, які заслуговують уваги, чомусь обходять стороною.

Нещодавно на сайті Live bold&bloom з’явився список документальних фільмів на YouTube, які ви неодмінно повинні переглянути. Ми вирішили познайомити вас з деякими з них. Головне, щоб кожен знайшов у них щось цікаве саме для себе, адже різноманіття розкритих тем дійсно вражає.

Enlightenment (Просвітлення)

Документальний фільм спрямований на розкриття питань «Як подолати свій страх?», «Як дізнатись, що підказує інтуїція?», «Хто ми є насправді?» та багато інших.  Автори намагалися дослідити як наші переконання та цілі, які ми ставимо, можуть впливати на життя.

Is Anybody Out There? (Alien Life Documentary) (Чи є хтось там? (Документальний фільм про інопланетян))

Невже завдяки розвитку технологій та новим відкриттям ми вже скоро зможемо зустрітися з інопланетною цивілізацією? Можливо життя на інших планетах схоже на земне. Куди приведе нас контакт з іншою цивілізацією? Учасники документального фільму розмірковують саме над цим.

New Money: The Greatest Wealth Creation Event in History (Нові гроші: найвеличніше рукотворне багатство в історії)

Фільм розповідає про країну, яка створює своїх мільйонерів та приваблює інших. Легендарний інвестор, доктор Стів Сюггергуд  пояснює, чому він вважає саме такий перебіг подій у цій країні “найбільшою можливістю заробляти гроші в нашому житті”. Дізнайтесь про яку державу йде мова переглянувши фільм.

A Simpler Way: Crisis as Opportunity (Full Documentary) (Простіший шлях: криза як можливість)

Якщо ви цікавитесь як організувати більш простий спосіб життя, насолоджуйтесь цим повнометражним документальним фільмом від групи ентузіастів з Австралії. Вони поставили собі на меті якомога більше спростити своє життя та допомогти іншим зробити теж саме.

Secrets of the Royal Kitchen (Секрети королівської кухні)

Слідкуйте за кухарями, які готують королівській родині Віндзорів та запам’ятовуйте секрети найсмачніших страв. У фільмі колишній королівський шеф-кухар Грехем Ньюболд, який колись служив шеф-кухарем на Королівській яхті Британії, відтворює весільний сніданок, який він подав принцу Чарльзу та принцесі Діані.

What did Leonardo da Vinci’s “The Last Supper” really look like? (Як насправді виглядає «Таємна вечеря» Леонардо да Вінчі)

Документальний фільм розкриває таємниці деяких витворів мистецтва авторства Леонардо да Вінчі. Однією з найвідоміших картин вважають «Таємну вечерю». Після декількох реставрацій на ній залишилося лише 20% того, що малював да Вінчі. Так як же насправді виглядала ця картина?

The Reality of Truth (Реальність істини)

Фільм пропонує подумати над тим, як люди, групи та цілі культури входять до альтернативної «справжньої реальності» завдяки медитаціям, духовним практикам та використанню лікарських рослин. Отримайте найцікавішу інформацію від лідерів думок  таких як Діпак Чопра, Брюс Ліптон, Рам Дасс, Маріанна Вільямсон та багато інших.

Modern Day Miracles (Full Documentary) — CURE International (Чудеса сьогодення)

Якщо ви коли-небудь були свідками чи чули про чудодійне лікування або зцілення, то вам сподобається цей документальний фільм, який досліджує чудодійне зцілення в лікарнях CURE International. Звичайний лікарський персонал бореться за життя людей, навіть безнадійно хворих. Іноді результати лікування, яких вони досягають не інакше як дивом не назвеш.

The Hidden History of Humanity — Monadic Media (Прихована історія людства)

На основі теософії (таємної доктрини) цей документальний фільм розповідає про еволюцію свідомості протягом мільйонів років, розкриваючи таємну хронологію людської історії від стародавньої Лемурії та Атлантиди до наших часів. Чи дійсно великий потоп (описаний в Біблії) є тим засобом, який знищує одну цивілізацію заради появи нової? Дізнайтесь про це з фільму.

Working Online and Traveling the World: Digital Nomads (Робота онлайн та подорожі навколо світу: сучасні цифрові кочівники)

Якщо ви мріяти працювати за межами офісу десь у теплих країнах, то історії у цьому документальному фільмі надихнуть вас змінити своє життя та зірватися з місця. Завдяки розвитку технологій сучасні кочівники – фрилансери можуть працювати де хочуть та скільки хочуть. Проте, які є плюси та мінуси такого життя? Фільм дає відповідь на це питання.

автор Альона Гук спеціально для vsviti.com.ua