Pool party: 12 готелів з панорамними басейнами

1582

Фантазія готельєрів не знає кордонів, заради залучення клієнтів вони відкривають обертові ресторани, оформляють номери у стилі авангард, будують готелі під водою, в джунглях або на деревах. Але існує один безпрограшний варіант – це панорамні басейни, з яких відкриваються захоплюючі краєвиди на гори, зелені ліси і безмежний океан. Представляємо 12 розкішних готелів з панорамними басейнами, які вас здивують.

Four Seasons Hotel Pudong, Шанхай

Басейн розташовується на 40 поверсі, тут можна насолоджуватися видами хмарочосів, а також замовити шампанське і вишукані страви.

Alila Ubud, Балі

Вийшовши на терасу, відразу поринаєш у нескінченний басейн і неймовірну зелень Індонезії.

Grace Hotel Santorini, Санторіні

Панорамний басейн зливається з водою Егейського моря, далеко видніється вулкан, що додає ще більшої епічності, коли гості готелю з коктейлем у руках зустрічають захід сонця.

Marina Bay Sands, Сінгапур

Найзнаменитіший 150-метровий видовий басейн розташувався на 55 поверсі будівлі, що належить готелю. Для постояльців вхід безкоштовний, всі інші можуть помилуватися видами Сінгапуру за $25.

Grand Hotel Central Barcelona, ​​Барселона

З даху Гранд-Готелю, де розташований басейн, відкривається вид на прекрасну архітектуру Барселони. Тут можна покуштувати вишукані закуски або, попиваючи коктейль, погрітися під палючим сонцем Іспанії.

Cheval Blanc Randheli, Мале

Панорамний басейн, зливається з Індійським океаном – це не рай на Землі.

Hilton Pattaya, Таїланд

Ця лаунж-зона з баром та Інфініті-басейном знаходиться на даху готелю. Пити коктейлі і дивитися на океан – відмінний варіант для літнього відпочинку.

Vine Hotel, Мадейра

Видовий басейн знаходиться на даху будівлі, що належить готелю. Тут відкривається захоплюючий вид на гори, зелені схили узбережжя, а здалеку можна помітити виноградники, які потім перетворюються на вишукане вино.

ION Adventure Hotel, Ісландія

З басейну, що знаходиться в еко-готелі ION, можна милуватися неймовірною природою Ісландії, а якщо пощастить і північним сяйвом.

Mandarin Oriental Munich, Мюнхен

Знайомитися з архітектурою Мюнхена найкраще, занурившись у воду теплого басейну, який розташовується на даху.

The Library, Самуї, Таїланд

Червоний басейн гармонує з білим пляжем. Крім відпочинку для тіла тут є і відпочинок для розуму – велика бібліотека і читальний зал.

Wildflower Hall Shimla, Індія

Цей панорамний басейн відкриває вид на Гімалайські гори і знаходиться на висоті 2500 метрів.

Джерело: Pre-Party