Смачний м’ясний фестиваль в Закарпатті (15 фото)

340

Черговий запаморочливо-смачний фестиваль пройшов на Закарпатті, який ознаменувався демонстрацією і дегустацією м’яса свинини. Головна мета проведення фестивалю – це демонстрування м’ясниками своєї майстерності з швидкого і найбільш гуманного умертвіння свині і правильногого оброблення. Важливо показати суддям, чим саме різник обпалює і як омиває м’ясо.

Конкурс м’ясників проходив в цьому році минулої суботи в невеличкому селі Геча Берегівського району.

У Закарпатській області м’ясо свинини цінується дуже високо і вважається навіть дієтичним, оскільки місцевий народ вживає його в їжу як хороший продукт для підтримки міцного здоров’я.

Конкурс відвідали кілька тисяч людей, з яких більшу частину склали туристи. Бажаючих спробувати різні страви зі свинини, приготовані на багатті, було дуже багато. Щоб приготувати такі угорські страви, як ковбаски, стейки, гурку, реберця, шовдарь і бограч знадобилося 70 свиней. Після розбирання свині навіть хвіст, копита і вуха придатні для приготування і вживання.

Два роки тому фестиваль визнали найкращим кулінарним конкурсом в Україні.

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (1)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (2)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (3)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (4)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (5)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (6)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (7)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (8)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (9)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (10)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (11)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (12)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (13)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (14)

Смачний м'ясний фестиваль в Закарпатті (15)



• не пропусти