У OnePlus 7 Pro виявлена ​​нова проблема

    242

    Не встигла компанія розв’язати проблему з фантомними дотиками на OnePlus 7 Pro, як інші користувачі стали повідомляти про нову проблему з цим смартфоном. На цей раз власники новенького флагмана почали скаржитися на високий шум, що виходить із динаміка під час розмови.

    Один з користувачів охарактеризував проблему як «електричний шум» і зазначив, що аналогічна проблема спостерігалася і в OnePlus 3T, але виробнику вдалося виправити баг програмним оновленням. Інший власник флагмана зауважив закономірність, що висока концентрація шуму спостерігається не тільки під час розмов, але і в режимі очікування. Він спробував розв’язати проблему шляхом вилучення SIM-карти, відключенням NFC, Bluetooth, Wi-Fi і геолокації, але все виявилося безрезультатним. Деякі користувачі повідомляють, що проблема не має постійний характер і проявляється зрідка.

    Незрозуміло з чим пов’язана поява проблеми з шумом і на даний момент OnePlus ніяк не коментує те, що відбувається. Кількість скарг на цей дефект невелика, чого не скажеш про проблему фантомних натискань. Так, на різних форумах і в соціальних мережах йде активне обговорення аномальної активності сенсора, навіть тоді, коли користувач не взаємодіє з екраном. І в цьому випадку компанія зберігає мовчання про те, як вона збирається розв’язувати проблему помилкових торкань.



    • інші новини