Nokia пообіцяла випустити «приголомшливий» смартфон, який «порве» всіх конкурентів

    189

    У минулому році фінська компанія Nokia, будучи під управлінням HMD Global, знову вийшла на ринок мобільних пристроїв. За весь 2017 роки їй вдалося випустити більше п’яти фірмових смартфонів, більша частина з яких коштує менше 350дол, тобто вони доступні для покупки широкому колу покупців. Тим не менш, до цих пір у цього виробника немає гідного флагмана, який міг би конкурувати хоча б з iPhone X, Galaxy S8, HTC U11 + та іншими телефонами топового рівня, не кажучи вже про моделі, анонс яких очікується протягом всього цього року.

    Сьогодні в офіційному Twitter-акаунті головного менеджера по продуктах HMD Global Юхо Сарвікаса з’явилося повідомлення, в якому він пообіцяв випустити «приголомшливий» смартфон, який порве всіх. Розкривати які-небудь подробиці високопоставлений співробітник не став, проте очевидно, що мова йде про смартфон Nokia 9, хоча цілком може статися й так, що фінська корпорація представить світу Nokia X, скопіювавши назву найкращого смартфона у свого головного конкурента – Apple.

    За попередніми даними, світові все ж покажуть смартфон Nokia 9, про який відомо досить багато факторів. За інформацією від численних джерел, цей апарат зможе похвалитися безрамковий 5,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2560 на 1440 пікселів (QHD), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 835 з тактовою частотою 2,45 ГГц, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також подвійний основною камерою з оптикою Zess.

    У чому саме новий смартфон компанії Nokia буде «приголомшливим», співробітник HMD Global не уточнив, проте є думка, що цей телефон здивує всіх якістю фотографій. Швидше за все, він також отримає корпус, захищений від води і пилу за стандартом IP68. Звичайно, це вкрай малоймовірно, але існує невелика частка ймовірності, що Nokia 9 також отримає і повноцінний сканер обличчя, аналогічний такому в iPhone X. В такому випадку така гучна заява дійсно може виявитися правдою.



    • інші новини