Секретна інформація, яку Apple всіляко приховує від всіх власників iPhone X

    580

    Компанія Apple ніколи не розкриває жодну зайву інформацію про свої пристрої. Буває доходить навіть до того, що під час всіх своїх презентацій вона не уточнює, скільки оперативної пам’яті встановлено в той чи інший iPhone, чим сильно незадоволені багато її фанати. За свій кращий смартфон, тобто iPhone X, вона просить у США рекордні $ 1000, але при цьому знову приховує деяку інформацію, тримаючи її в секреті від усього світу.

    На задній частині iPhone X написані дві широко відомих у всьому світі фрази – «Designed by Apple in California» та «Assemled in China», які означають, що це мобільний пристрій було розроблено компанією Apple в Каліфорнії, тоді як його збірка здійснювалася в Китаї. Само собою, що флагман «яблучної» корпорації складається з безлічі самих різних деталей, загальне число яких перевищує 50 штук.

    Всі ці компоненти, як правило, створюють в різних країнах світу, які потім привозять в Китай для установки в кожен конкретний екземпляр iPhone X. Компанія Apple вважає цю інформацією секретною, тому її не можна зустріти ні в яких її офіційних документах. Проте, досвідчені журналісти зуміли скласти цілу схему, на якій видно, в яких країнах які комплектуючі для флагмана «яблучної» корпорації були зроблені.

    Багато елементів камери виробляють в Швейцарії і Австрії. В цілому, компоненти для флагмана «яблучної» корпорації створюють близько 50 компаній, які розташовані в десятках різних країн світу, хоча більшість з них звичайно ж родом з Китаю.