Хелловін-2017: здивуйте своїх друзів смачними коктейлями

    159
    Їх досить легко приготувати

    Святкуєте Хелловін? Яке ж свято обходиться без смачних напоїв!

    До Хелловіну-2017 у нас є добірка цікавих варіантів коктейлів, яка як раз підійде для самої моторошної вечірки року!

    Коктейль Джек-ліхтар

    Інгредієнти: 30 мл коньяку, 45 мл апельсинового соку, 15 мл імбирного елю, 15 мл апельсинового лікеру, скибочка апельсина, шматочок лайма.

    Приготування: Змішати всі інгредієнти в шейкері. Перелити в келих відповідної форми. Зверху горизонтально покласти кружальце апельсина. З лайма зробити хвостик гарбуза.

    Чорний Мартіні на Хеллоуїн

    Інгредієнти: 100 мл джину або горілки, 15 мл бренді на чорній смородині або чорного малинового лікеру, чорна оливка для прикраси, сіль і харчовий барвник для прикраси.

    Приготування: Влити інгредієнти в шейкер з льодом, потрясти, перелити в охолоджений келих, прикрасити оливкою. Краї келиха попередньо прикрасити підфарбованою сіллю.

    Криваво-червоний пунш на Хелловін

    Інгредієнти: 3 склянки свіжого соку журавлини, 3 склянки газованої води, 1 стакан пюре з заморожених ягід, 1 склянку колотого льоду, мед або цукор за смаком.

    Приготування: У скляній посуді для пуншу з’єднати журавлинний сік, газовану воду, ягідне пюре і лід. Добре перемішати. Пунш розлити по 8 келихах.

    Для того, щоб зробити лід в стилі Хелловіна, помістити в формочки для льоду пластмасових павуків або жуков, залити їх водою і заморозити. Покласти кілька кубиків льоду в келихи і налити криваво-червоний пунш.

    Коктейль Кров Дракули

    Інгредієнти: 60 мл горілки, 120 г томатного соку, ½ ч. л. тертого хрону, кілька крапель соусу Табаско.

    Приготування: Краї і стінки келиха прикрасити потоками крові. Покласти в келих лід, влити горілку, додати тертий хрін, гострий соус, томатний сік. Добре перемішати.

    Коктейль Моторошна викрутка

    Інгредієнти: 45 мл чорної горілки, ½ склянки апельсинового фрешу, ¼ склянки льоду.

    Приготування: У високий стакан висипати лід, додати сік. По лезу ножа або за допомогою чайної ложки акуратно додати чорну горілку, намагаючись не перемішувати шари.

    Дивіться сюжет про приготування