«Вона зрадила всіх нас!» – українські бійці обурені нахабними заявами Савченко

    9132

    Екс-заступник командира танкової роти Іван Начовний безпрецедентно різко висловився на адресу скандального депутата Надії Савченко, яка не вважає ватажків «ЛНР-ДНР», винних у загибелі сотень українських солдатів в зоні АТО, терористами.


    Про це повідомляє dialog.

    Начовний вважає, що остання заява Савченко говорить про нездатність політика «розділити добро і зло», а також про зраду багатьох українців, які до останнього активно підтримували її під час ув’язнення в російській в’язниці. Він назвав Савченко «пособницею терористів», яка підірвала віру багатьох людей, що допомагали їй боротися за звільнення.

    При цьому українські журналісти відзначають, що Надія Савченко не віддає собі звіт у тому, що власними заявами продовжує знищувати свій рейтинг і політичне майбутнє.

    За останній тиждень вона перетворилася з національного героя в зрадника країни. При цьому політологи і експерти відзначають нездатність депутата тверезо оцінити ситуацію і переглянути свою скандальну позицію по ключовому для України питанні взаємодії з представниками окупованих територій Донбасу.



    • інші новини