Поділись історією своєї перемоги та отримай мʼяч з підписом Еліни Світоліної: Нова пошта розпочала проєкт, що єднає українців

    7

    Нова пошта розпочала кампанію «Грай за Україну», амбасадоркою якої стала легендарна тенісистка Еліна Світоліна. Кожен, хто поділиться історією власних перемог на сайті https://playforukraine.novaposhta.ua/, великих чи маленьких, отримає лімітований червоний тенісний м’яч з автографом тенісистки.

    Що це можуть бути за історії? Будь-які!

    Мільйони українців по всьому світу щодня роблять справи, які наближають нашу країну до перемоги. Саме це допомагає всім нам залишатися незламними і долати ворога.

    Одна велика перемога складається з мільйонів особистих перемог: як то вивчення іноземної мови, участь у марафоні на підтримку України чи долучення до збору на потреби Сил оборони. У важкі часи як ніколи важливо помічати свої успіхи та пишатися ними, а також підтримувати та надихати інших. У цьому і полягає мета проєкту.

    Досягнення бувають різні: спортивні чи життєві, великі чи маленькі, гучні або непомітні для когось, але важливі особисто для нас. Будь-яке з них заслуговує бути розказаним і почутим.

    «Кожен з нас потрібен Україні. Ми маємо не втрачати зв’язок і посилювати голос один одного, тому що це голос України у світі.  Хтось проходить реабілітацію після поранення і робить перший крок на протезах. Хтось відкриває свій бізнес за кордоном. Хтось знаходить сили продовжувати навчання з укриття, під звук сирен повітряної тривоги. Кожна така історія цінна, все це і є Україна, яка йде до спільної мети —  перемоги», — говорить Олена Плахова, директорка з управління репутацією Нової пошти.

    Для проєкту Нова пошта випустила лімітовану серію червоних тенісних м’ячів з автографом Еліни Світоліної  — як символ єднання і важливості діяти.

    «Я знаю справжню ціну як перемог, так і поразок. Іноді невдачі приносять більше болю, ніж радість від перемог. Проте зараз головне — пам’ятати про невеликі досягнення, які ведуть нас до великої мети. Нехай цей червоний м’яч стане символом віри в нашу спільну перемогу», — розповідає Еліна Світоліна, амбасадорка проєкту.

    Щоб взяти участь, потрібно поділитися своєю історією перемоги на сайті https://playforukraine.novaposhta.ua/, поширити її в соцмережах з гештегом #грайзаукраїнузНП та отримати унікальний сувенір у відділені Нової пошти чи поштоматі.

    Проєкт реалізується в Україні, Польщі та Німеччині, де проживає найбільше наших співгромадян: у Німеччині —  понад 1,2 мільйона осіб, Польщі —  понад 800 тисяч осіб.



    • інші новини