У мережі з’явилися перші зображення макетів iPhone SE 4 Plus

    51

    Японський блог Apple Macotakara опублікував нові зображення муляжів iPhone SE 4, які, як і очікувалося, мають дизайн, аналогічний iPhone 14. Також наголошується на сумісності з існуючими чохлами для iPhone 14 і ймовірний варіант більшого розміру, який, швидше за все, не буде реалізований. Про це повідомляє видання 9to5Mac.

    У фіктивних пристроїв є єдина камера заднього виду, перемикач відключення звуку замість кнопки вмикання, та виїмка меншого розміру з функцією ідентифікації обличчя у верхній частині. Розміри пристрою становлять 146,7 мм на 71,5 мм на 7,8 мм, що ідентично iPhone 14. Згідно з блогом, м’які чохли для iPhone 14 підходять ідеально, хоча виріз камери занадто великий.

    Також зазначається, що перемикач відключення звуку, мабуть, трохи менше, ніж у iPhone 14, хоча кнопки гучності і бічна кнопка приблизно однакові.

    9to5Mac сумніваються, що iPhone SE 4 Plus стане реальністю. Як мінімум через те, що раніше в мережі не з’являлися чутки про дану модифікацію. Macotakara пише, що в Apple ще не прийняли остаточного рішення щодо габаритів iPhone SE 4 і випуску збільшеної версії пристрою.

    Незалежно від того, чи з’явиться у моделі більшого розміру, базовий iPhone SE 4, як очікується, надійде у продаж навесні наступного року з 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм, чипом A18 з підтримкою Apple Intelligence та єдиною системою камер заднього виду, що використовує той ж 48-мегапіксельний сенсор, як і iPhone 15. Також очікується дебют першого в історії 5G-модему Apple.



    • інші новини