Погода на 7 липня: як вижити у спекотний день

    34

    Цієї неділі, 7 липня, погода майже повторить сценарій попереднього дня, передає Укргідрометцентр.

    Єдина відмінність полягає в тому, що в Харківській області опадів не передбачається. Температура повітря, як вдень, так і вночі, залишиться на рівні 6 липня. Наприклад, на сході та півдні, зокрема в Запорізькій області, очікується температура в межах +33…+35 градусів, залежно від регіону.

    У Києві прогнозується суха погода без опадів. Температура вночі складе +15…+17 градусів, а вдень підніметься до +27…+29 градусів.

    На наступному тижні в більшості областей України, окрім західних, пануватиме сильна спека. Відсутність опадів і висока температура створять справжній випробувальний полігон для жителів.

    Відома синоптикиня Наталка Діденко застерігає, що в соцмережах поширюються маніпуляції з прогнозом погоди, які нагнітають паніку серед населення. Вона зазначає, що “у Києві +40 і за +40” – це перебільшення, і насправді все не настільки драматично.

    “Будь ласка, не піддавайтеся, нам і своєї спеки, української, вистачить”, – додала вона, закликаючи до здорового глузду.

    Отже, залишається лише запастися терпінням і готуватися до гарячого тижня. А головне – не забувати про зволоження і захист від сонця.



    • інші новини