Світла буде більше: енергетики оновили графіки відключень

    52

    Енергетики “Укренерго” мають для нас гарні новини. Починаючи з понеділка, 17 червня, по всій Україні будуть застосовуватися нові графіки погодинних відключень світла.

    Згідно з оновленими даними, відключення будуть тривати з 8:00 до 24:00. Але не все так похмуро, адже є і позитивні зміни. Час застосування більшого обсягу обмежень буде зменшено – лише дві черги одночасно з 19:00 до 22:00. Це означає, що світла буде більше.

    Причина таких змін проста – зниження споживання електроенергії через прохолодну погоду. Тож, попри відключення, ситуація не виглядає такою критичною.

    Щоб бути в курсі, коли саме у вашому регіоні відключатимуть світло, можна скористатися кабінетом споживача, відвідати офіційні сайти обленерго або їхні сторінки у соцмережах. Це дозволить заздалегідь підготуватися і мінімізувати незручності.

    Також варто зазначити, що “Укренерго” активно імпортує електроенергію з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини та Молдови. Це додатковий крок для забезпечення стабільного постачання електроенергії в Україні.

    Раніше ми повідомляли, що наступного тижня ситуація зі світлом може бути складнішою, але завдяки таким заходам, сподіваємося, що відключення будуть менш тривалими та менш частими.



    • інші новини