YouTube запустив розділ Playables з безкоштовними іграми

    80

    Команда розробки та розвитку YouTube в офіційному блозі популярного відеохостингу повідомила, що нова ігрова ініціатива компанії Playables переходить на наступний рівень.

    Нагадаємо, Playables є добіркою безкоштовних казуальних ігор, доступних прямо на YouTube. Тестування розділу розпочалося минулого року (у тому числі для передплатників Premium), а закінчилося у березні поточного.

    Як повідомляє Google, тепер до Playables може долучитися більше людей — функцію почали викочувати для всіх користувачів. Процес це поступовий — найближчими місяцями компанія розширюватиме доступність розділу.

    Знайти Playables можна у вкладці «Навігатор» та на головній сторінці YouTube у браузерній версії сервісу (за цим посиланням) або в мобільному додатку для пристроїв на базі iOS та Android.

    На цей час секція Playables включає понад 75 легковажних ігор: шахи, кросворди (Words of Wonders) та популярні мобільні розваги на кшталт Angry Birds Showdown, Cut the Rope, Tomb of the Mask та Trivia Crack.

    Користувачам Playables є можливість збереження прогресу, а також відстеження свого кращого рахунку. Крім того, геймери можуть поділитися розвагами, що сподобалися, з друзями (меню з трьома точками).

    Команда YouTube також закликає користувачів ділитися своїми ідеями щодо покращення Playables. Кнопка “Надіслати відгук” ховається на екрані з грою за меню з трьома точками.



    • інші новини