Міноборони застерігає: чому військовим не варто встановлювати “Резерв+”

    3454

    Військовослужбовцям порадили не завантажувати “Резерв+”. Для них невдовзі буде доступний інший додаток. Про це повідомляє РБК-Україна.

    Дмитро Лазуткін пояснив, що масове встановлення “Резерв+” військовими спричинило перевантаження системи. Він зазначив, що багато військових вирішили, що додаток стосується і їх, а деякі командири навіть наказували підлеглим встановити “Резерв+”.

    “Деякі командири батальйонів наказували: ‘Так, всі встановіть собі “Резерв+”. Це викликало певні проблеми. Але насправді для військовослужбовців скоро запуститься застосунок “Армія+”, де будуть всі потрібні їм опції”, – пояснив Лазуткін.

    Отже, чинним військовослужбовцям слід чекати на запуск “Армія+”, який буде спеціально розроблений для їхніх потреб. Уникнення перевантаження системи допоможе забезпечити безперебійну роботу електронних послуг для всіх користувачів.

    Що таке “Резерв+”

    “Резерв+” – це новий електронний кабінет військовозобов’язаного, доступний через відповідний додаток. У ньому можна оновити свої дані згідно з новим законом про мобілізацію в Україні.



    • інші новини