Вихідними потепліє в усіх областях України

    203

    Найближчими днями в Україні потепліє. Подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +14 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

    За її словами, в суботу, 16 березня очікується +9…+14 градусів, лише на північному сході +4…+9 градусів. В неділю, 17 березня майже повсюди очікується +10…+14, проте одночасно похолоднішає у західних областях, до +6…+9 градусів.

    «16-го березня істотні опади малоймовірні, 17-го березня атмосферний фронт із заході принесе дощі в нашу західну частину, на північ та подекуди в центральні області (Полтавщина, Черкащина, Кропивницький з районами)», – зазначає синоптикиня.

    У Києві 16-го березня буде тепло, до +10 градусів. В неділю, 17 березня у столиці потепління триватиме, буде аж +12…+13 градусів, проте очікується дощ.

    «Хто яку погоду любить, суху чи дощову – таку й обирайте собі. Бо з понеділка погода повернеться до теперішнього стану – температура повітря знизиться на 3-6 градусів. Буде свіжо, стримано, хоча не надто холодно», – підсумувала Н.Діденко.



    • інші новини