5 найочікуваніших ґаджетів Apple у 2024 році

    100

    2024 має стати одним із значущих в історії Apple, оскільки компанія має намір вперше з 2015 року запустити нову лінійку продуктів, а також представити ряд очікуваних пристроїв.

    Рейтинг склало видання MacRumors. У першу чергу там відзначили AirPods 4. Наступного року має вийти дві їхні версії у новому дизайні: дешева та дорога. При цьому останню обладнають системою активного шумоподавлення.

    Також мають з’явитися нові iPad. Одна з новинок – модель Pro – стане першим планшетом Apple з OLED-екраном, який дозволить зробити продукт тоншим та покращити зображення.

    Крім того, ймовірно, 2024 “принесе” нові Apple Watch X з оновленим дизайном і новим кріпленням для ремінців, а їх ключовою особливістю стане можливість вимірювання кров’яного тиску.

    Ще один особливо очікуваний продукт – серія iPhone 16. На думку експертів, користувачі, швидше за все, можуть не чекати значних змін у смартфонах, проте розробники можуть переробити блок камер пристроїв, оснастити їх новими процесорами та збільшити екрани у версіях Pro.

    Не менш інтригуючою новинкою 2024 є і гарнітура змішаної реальності Apple Vision Pro.



    • інші новини