Спека до +33 градусів, але місцями дощі: синоптикиня дала прогноз на 26 липня

    22

    У середу, 26 липня короткочасні дощі передбачаються у західних, північних областях України, більшості центральних, окрім Дніпропетровщини та значної частини Полтавщини. Дощі супроводжуватимуться грозами. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

    За її словами, в східних областях, на півдні України та на згадуваній вже Дніпропетровщині й східних районах Полтавщини завтра домінуватиме суха спекотна погода з температурою повітря +28…+33 градуси.

    На заході України у середу буде найсвіжіше, +22…+26 градусів.

    На Житомирщині спека послабне до +25 градусів, на Київщині до +26…+27 градусів, на Чернігівщині очікується +26…+28 градусів, а ось на Сумщині ще буде спекотно, до +30 градусів.

    У Вінницькій області завтра очікується близько +27 градусів, на решті території центральних областей – до +29…+32 градусів.

    Вітер переважатиме з південного заходу, лише на заході України – з північного заходу, буде помірним. часом рвучким до штормових поривів 15-20 метрів за секунду.

    У Києві в середу липня місцями пройде дощ з грозою. Температура повітря знизиться і становитиме близько +27…+28 градусів.



    • інші новини