Названо чотири помилки при зарядці iPhone, які наражають телефон на ризик

    119

    Уникаючи цих чотирьох помилок під час заряджання, користувачі iPhone можуть підтримувати здатність свого пристрою заряджатися швидко та ефективно.

    На думку експертів Apple, користувачі iPhone зазвичай роблять чотири помилки при зарядці, які можуть завдати шкоди їхньому пристрою. Ці помилки включають використання загальнодоступних зарядних станцій, заряджання телефону в нічний час, використання підроблених аксесуарів для заряджання та відсутність очищення зарядного порту.

    Використання загальнодоступних зарядних станцій пов’язане з ризиком, оскільки вони можуть бути зламані кіберзлочинцями, які можуть вкрасти ваші дані. Навіть якщо вони не зламані, дешеві підробні зарядні пристрої можуть пошкодити акумулятор телефону. Натомість краще носити з собою портативний зарядний пристрій.

    Заряджання iPhone протягом ночі може призвести до перегріву пристрою, пошкодження акумулятора та скорочення терміну його служби. Тому бажано відключити телефон, як тільки він досягне 100%.

    Використання підроблених зарядних аксесуарів може призвести до пошкодження акумулятора вашого iPhone, оскільки вони можуть перегрітися, викликати коротке замикання або навіть викликати пожежу. Рекомендується використовувати зарядні пристрої сертифіковані Apple.

    Якщо не очистити зарядний порт, це може призвести до проблем із зарядкою, оскільки з часом можуть накопичуватися пил, ворсинки та сміття. Для очищення порту використовуйте щітку з м’якою щетиною та уникайте гострих або металевих предметів.