Перший флагман з Android 12 демонструє унікальний дизайн

    95

    Ці смартфони сильно відрізняються від усього того, що ми вже бачили.

    Відомий інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser) опублікував рендери перспективних флагманів Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Ці моделі вийдуть ще не скоро – у вересні або жовтні, але інший відомий інформатор, Макс Вайнбах (Max Weinbach), вже підтвердив точне виконання моделей на рендерах, і водночас відзначив, що кольори товарних Pixel 6 і Pixel 6 Pro можуть відрізнятися.

    Найнезвичайніша риса цих смартфонів – блок камери. Він акцентує і виступає за рамки корпусу більше, ніж в будь-якому іншому смартфоні. Виглядає таке рішення незвично, але наскільки зручним воно буде в повсякденному житті – велике питання. Цікаво, що Google продовжує дотримуватися концепції мінімалізму в кількості датчиків: у Pixel 6 їх всього два, хоча у Pixel 6 Pro – вже три.

    На тлі тильної панелі фронтальна камера – сам консерватизм: рівно так з врізаною камерою по центру зараз виглядає будь-який флагман. Можна також відзначити мінімальні рамки екрану і підекранний сканер відбитків пальців. Само собою, звертає на себе увагу комбіноване забарвлення корпусу смартфонів, але маємо на увазі, що кольори в реальності можуть бути іншими – на відміну від дизайну.

    Про технічні характеристики Pixel 6 і Pixel 6 Pro поки відомо мало. З чуток, ці смартфони отримають чип UWB, як нинішні iPhone, і власну однокристальну систему Google Whitechapel замість SoC Qualcomm, що використовуються зараз. І звичайно ж, Pixel 6 і Pixel 6 Pro стануть першими флагманами з попередньо встановленою ОС Android 12.



    • інші новини