Apple поверне iPhone 11 і iPhone 12 зниклу продуктивність: iOS 14.6 виправляє помилку

    400

    Наразі прошивка доступна для бета-тестерів.

    Представники Apple звернули увагу на серйозну проблему зі зниженням продуктивності смартфонів iPhone 11 і iPhone 12 після установки оновлення iOS 14.5.1. Згідно з повідомленнями розробників, компанія Apple випустила нову версію iOS 14.6 Beta 3 та заявила в журналі оновлень, що це оновлення розв’яже проблему зниження продуктивності.

    Однак поки оновлення на стадії бета-версії, воно є тільки для обмеженої кількості користувачів. Очікується, що офіційна версія системи iOS 14.6 буде випущена для всіх користувачів через пару тижнів.

    При випуску версії iOS 14.6 Beta 3 компанія Apple відключила можливість відкоту до iOS 14.5. Це означає, що ті, хто вже оновився до iOS 14.5.1, не можуть повернутися на iOS 14.5, і тепер змушені чекати iOS 14.6.

    Після випуску оновлення iOS 14.5.1 багато користувачів смартфонів iPhone почали скаржитися на помітне зниження продуктивності смартфонів, яке сильно вплинуло на звичайне використання мобільних пристроїв. Судячи з відгуків користувачів, найсильніше постраждали власники iPhone 11 і iPhone 12. Багато користувачів підтвердили, що телефони стали зависати та пригальмовувати, а в різних мобільних іграх спостерігаються помітні осідання продуктивності.

    Як уже повідомлялося, в деяких випадках продуктивність iPhone 11 і iPhone 12 після установки iOS 14.5.1 виявилася гіршою, ніж в iPhone XR, який випущений у 2018 році, що викликало безліч запитань у користувачів.



    • інші новини