Realme Q3 буде світитися в темряві

    52

    Флуоресцентну фарбу нанесуть на тильну сторону Realme Q3.

    Минулого тижня Realme оголосила, що їй вдалося продати більше мільйона Realme Q2 і вона задоволена цим результатом. На черзі прем’єра Realme Q3, який компанія називає «королем тисячі юанів». Пройде вона 22 квітня і акцент в смартфоні буде зроблений на дизайн.

    Тильна кришка новинки буде виготовлена ​​із застосуванням флуоресцентної фарби. Зокрема, в темряві повинні світитися слова «Dare To Leap». Наскільки фішка виявиться популярною, покажуть продажі.

    Повідомляється, що компанія повинна випустити Realme Q3 і Realme Q3 Pro, де останній повинен базуватися на Dimensity 1100, запропонує AMOLED-дисплей діагоналлю 6,43 дюйма роздільною здатністю FullHD+ і акумуляторну батарею ємністю 4500 мАг. Як програмне забезпечення буде виступати Android 11 з фірмовою оболонкою від виробника.

    Товщина корпусу новинки складе 8,4 мм і на задній панелі встановлять систему з трьох датчиків зображення. З урахуванням позиціювання, цінник на Realme Q3 повинен стартувати з позначки $155, але начинка тоді повинна бути простішою від тієї, що пророкують «Прошці».



    • інші новини