Названа дата виходу і вартість Samsung Galaxy A52

    271

    Всі характеристики вже відомі.

    Згідно з свіжою інформацією, Samsung планує випустити Galaxy A52 в останній тиждень березня, однак офіційна презентація телефону може відбутися трохи раніше. Також з’явилася інформація, що він буде коштувати близько 400 доларів.

    Прийдешній смартфон Samsung Galaxy A52 5G за останній час пройшов сертифікацію відразу кількох регуляторів, включаючи TENAA і 3C, Bluetooth SIG і Wi-Fi Alliance, а також з’явився в базі даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC), що вказує на швидкий реліз новинки.

    Samsung Galaxy A52 5G має 6,46-дюймовий дисплей AMOLED FHD+ з отвором для фронтальної камери, побудований на однокристальній платформі Qualcomm Snapdragon 750G. При цьому версія смартфона без підтримки мереж п’ятого покоління повинна бути побудована на базі Snapdragon 720G. Телефон може постачатися з 8 ГБ оперативної пам’яті і до 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

    У Galaxy A52 5G прогнозується акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки, смартфон буде працювати під управлінням Android 11. Головний датчик зображення квадрокамери матиме роздільну здатність 64 Мп. Додатково будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 12, 5 і 5 Мп. Фронтальна камера буде 32-мегапіксельною.



    • інші новини