Нові навушники Samsung Galaxy Buds Pro показали на відео

    127

    Попри те, що навушники Samsung Galaxy Buds Pro ще офіційно не були представлені, вони вже з’явилися на відео.

    Останнє доповнення в лінійці TWS-навушників від Samsung у вигляді Galaxy Buds Pro ще не анонсоване, але чутки і матеріали про навушники ніяк не можуть перестати з’являтися.

    Можливо, найяскравішу інформацію надав YouTube-канал Digital Slang, на якому було розміщено відео-розпакування нових Galaxy Buds Pro. Автор каналу також поділився своїми першими враженнями від продукту.

    Digital Slang, по суті, підтвердили технічні характеристики, які вже пару тижнів ходять мережею. Навушники дійсно видають 5 годин безперервної роботи та в цілому 18 годин, якщо брати до уваги зарядний кейс. Також Samsung «завезли» захист по класу IPX7, сенсорне управління музикою і активне шумозаглушення. За словами авторів каналу, шумозаглушення працює непогано, але не так добре, як в тих же AirPods Pro від Apple.

    Що стосується вмісту комплекту постачання, то ви отримуєте навушники, що зберігаються в кейсі для зарядки, кабель USB-A на USB-C, додаткові силіконові амбушури і інструкцію з експлуатації.

    На відео також показано швидке порівняння розмірів з Samsung Galaxy Buds+. Можна помітити, що нові Buds Pro трохи компактніші. Також трохи змінився дизайн кейсу для зарядки. У нього, за звичкою, вбудований світлодіодний індикатор, який повідомить вам про заряд. До речі, кейс навушників дійсно підтримує бездротову зарядку.

    Джерело: YouTube



    • інші новини