Смартфон з найкращим звуком в історії: Lenovo Legion буде не тільки для ігор

    399

    Цю заяву ми зможемо перевірити тільки після виходу смартфона.

    Lenovo продовжує розкривати подробиці про особливості свого майбутнього смартфона Legion, який, як очікується, офіційно вийде 22 липня. Останній тизер, випущений компанією, стосуються звукової системи телефону.

    Виробник заявляє, що телефон буде оснащений двома фронтальними стереодинаміками з двома звуковими резонаторами обсягом по 1,4 кубічних сантиметри. Генеральний директор Lenovo Чен Джин (Chen Jin) повідомив, що аудіосистема Lenovo Legion є найкращою з коли-небудь створених компанією. Він також заявив, що за якістю і гучністю звуку Lenovo Legion перевершить будь-який інший смартфон на ринку. Цю заяву ми зможемо перевірити тільки після виходу смартфона.

    Як очікується, Lenovo Legion буде оснащений новою однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 865+. Його екран має роздільну здатність 1080×2340 пікселів. Lenovo Legion буде постачатися з парою портів USB-C, 20-мегапіксельною спливаючою селфі-камерою і основною камерою з датчиками зображення роздільною здатністю 64 і 16 Мп. Він повинен отримати підтримку швидкої зарядки потужністю 90 Вт.

    Варто відзначити, що Lenovo Legion перевершив результат Asus ROG Phone 3, який набрав в AnTuTu 646 310 балів.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини