Microsoft Flight Simulator б’є рекорди: гра вийде на десяти DVD

    158

    Користувачам, які планують купити фізичне видання нового симулятора, можна тільки позаздрити.

    Співробітники компанії Aerosoft, яка займається випуском фізичних копій гри Microsoft Flight Simulator на території Європи, повідомили досить цікаву новину — новинка буде випущена на десяти двошарових DVD-дисках. Настільки пристойний набір накопичувачів буде як в стандартному виданні, так і в Premium Deluxe Edition, які відрізняються лише наявністю спеціального коду, який відкриває доступ до додаткового контенту. Можна сміливо заявити, що це рекордна кількість дисків у фізичній копії гри — раніше до настільки пристойної позначки добиралися тільки Everquest II (реліз на десяти дисках) і Black Dahlia (реліз на восьми дисках).

    У компанії Aerosoft також додали, що в фізичне видання гри буде входити ще й друковане керівництво користувача, яке по товщині цілком порівнянне з підручником початкових класів, а також досить приваблива упаковка. Більш того, співробітники компанії заявили, що настільки пристойного комплекту дисків буде достатньо, щоб користувач отримав всі необхідні для запуску проекту дані. Однак, що не дивно, в майбутньому для Microsoft Flight Simulator точно вийдуть різні патчі, які потрібно буде завантажувати додатково. Це ж стосується і різних доповнень, випущених розробниками в майбутньому.

    Разом з цим в Aerosoft відзначили, що більшу частину простору на накопичувачах займає графіка віртуального світу — під неї виділено близько 90 ГБ пам’яті. Варто уточнити, що загальний обсяг Microsoft Flight Simulator в розпакованому вигляді складає 150 ГБ. Сам же код симуляції погоди та інші механіки займають не так вже й багато місця, так що будь-яким чином стиснути займаний простір у розробників не було можливості. Ймовірно, в найближчому майбутньому ігри вагою 100-150 ГБ вже нікого дивувати не будуть, адже вже зараз гравці до цього цілком спокійно ставляться.



    • інші новини