Mercedes і Xiaomi разом створили новий електросамокат

    167

    Йдеться про спецверсію Xiaomi Mi Scooter Pro 2.

    Компанія Xiaomi повідомила, що спеціальна версія електричного самоката Xiaomi Mi Scooter Pro 2 була створена у співпраці з Mercedes. Точніше в створенні скутера взяла участь німецька команда-автовиробник Mercedes AMG Petronas Motorsport, яка бере участь в Гран-прі «Формула-1».

    Я дуже радий можливості подарувати частинку Mercedes F1 шанувальникам Xiaomi. Як і ми, Xiaomi прагне до постійних інновацій. І ми раді співпрацювати з ними, щоб вивести на ринок нову версію флагманського продукту Xiaomi Mi Scooter Pro 2.
    Кріс Черч, віце-президент команди Mercedes AMG Petronas Motorsport

    Самокат Xiaomi Mi Scooter Pro 2 має дальність ходу 45 км, а максимальна швидкість може досягати 25 км/год. Самокат може легко підніматися в гору з ухилом до 20%. Скутер отримав РК-екран, який дозволяє контролювати швидкість, залишок заряду і дальності ходу, а також вибирати режим, щоб забезпечити комфортну їзду. Також на дисплеї відображається стан фар і інша інформація. Потужність фар становить 2 Вт, вони освітлюють дорогу на 10 метрів. Xiaomi Mi Scooter Pro 2 отримав надійну подвійну гальмівну систему, амортизуючі пневматичні шини і конструкцію, що складається.

    В Європі ця модель коштує 599 євро.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини