Представлені окуляри змішаної реальності Jio Glass

    193

    Пристрій важить всього 75 г і вже підтримує понад 25 різних додатків.

    Індійський телекомунікаційний гігант Reliance Jio провів захід, на якому компанія не тільки розповіла про свої успіхи, але і анонсувала окуляри змішаної реальності Jio Glass. Reliance також анонсувала свою мережу 5G, побудовану з використанням вітчизняних технологій, і ряд інших пристроїв.

    У змішаній реальності фізичні та цифрові об’єкти співіснують і взаємодіють в реальному часі. Jio Glass оснащені дисплеєм з високою роздільною здатністю, який дозволяє користувачам бачити якісний цифровий контент в реальному світі. Окуляри також дозволяють користувачам взаємодіяти за допомогою 3D-аватарів.

    Окуляри змішаної реальності Jio Glass оснащені аудіосистемою, яка підтримує всі сучасні звукові формати. Користувачі можуть виконувати голографічні відеодзвінки за допомогою 3D-аватарів, обмінюватися презентаціями у віртуальному середовищі, шукати інформацію в мережі і багато іншого.

    Reliance Jio стверджує, що Jio Glass можна використовувати для віддаленого навчання, при цьому заняття можна проводити з використанням платформи Jio Mixed Reality Cloud. Підключення окулярів до хмари здійснюється за допомогою кабелю, який з’єднаний зі смартфоном.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини