Топовий камерофон Huawei P40 Pro+ отримав важливе оновлення

    242

    Оновлення покращує якість звуку при дзвінках, а також оптимізує роботу з декількома одночасно відкритими вікнами.

    Huawei P40 Pro+ є кращим в світі камерофоном не тільки за версією виробника, а й згідно з рейтингом тестової лабораторії DxOMark. Смартфон стартував з оболонкою EMUI 10.1 на базі Android 10, а тепер було випущено невелике, але важливо оновлення EMUI 10.1.0.145.

    Розмір оновлення складає 546 МБ, крім різних оптимізацій і виправлень помилок воно також приносить з собою три зміни. Згідно з офіційним журналом нововведень, оновлення покращує якість звуку при дзвінках, а також оптимізує роботу з декількома одночасно відкритими вікнами. Крім того, воно також видаляє вкладку MeeTime з додатків «Телефон» та «Контакти».

    Видалення вкладки служби відеодзвінків компанії з додатків «Телефон» та «Контакти» – очікуваний крок, оскільки MeeTime обмежується тільки пристроями Huawei і Honor. Перш за все, він доступний тільки на певних пристроях як частина EMUI 10.1 і тому використовується далеко не всіма користувачами.

    Google недавно додала функцію виклику Duo в додаток Google Phone, щоб користувачі могли легко здійснювати відеодзвінки. Ця програма стала досить популярною, оскільки пошуковий гігант активно її просував, пов’язуючи з іншими додатками Google на смартфонах Android від різних виробників.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини