Xiaomi створила насадку для душу, яка очищає воду від хлору і бактерій

    162

    Корпус насадки виготовлений з нержавіючої сталі з високою міцністю і сильними антикорозійними властивостями.

    Платформа Xiaomi Youpin розпочала збір коштів на випуск насадки для душу з вбудованим фільтром, яка виробляється компанією Diiib. На стадії попереднього замовлення її можна купити дешевше ніж за10 доларів, потім ціна збільшиться вдвічі.

    Насадка отримала 40 отворів діаметром 0,25 мм, що дозволяє прийняти душ під комфортним напором навіть при низькому тиску води в системі. Корпус насадки виготовленийз нержавіючої сталі з високою міцністю і сильними антикорозійними властивостями. Виробник заявляє, що на корпусі не залишаються плями і не з’являється іржа навіть через кілька років використання.

    Всередині знаходиться подвійна система фільтрації, включаючи шар активованого вуглецевого волокна, який дозволяє затримувати залишковий хлор. Бавовняний фільтр допомагає видалити будь-які найдрібніші частинки і домішки, які можуть бути у воді.

    Діаметр отворів фільтра становить 1-4 нм, тому виробник також стверджує, що він затримує 99% бактерій. Міняти фільтр треба в тому випадку, якщо він приймає темно-коричневий колір. В середньому на це йде кілька місяців.

    Також покупцям пропонують придбати шланг за ціною 15 доларів, а комплект насадки з 3 запасними фільтрами обійдеться в 16 доларів.

    Джерело: ixbt.com