Snapdragon 865, LPDDR5, UFS 3.0, стереодинаміки і гнучкий екран. Представлений смартфон FlexPai 2

    126

    Від творців першого гнучкого смартфона.

    Китайський виробник Rouyu Technology представив сьогодні свій другий смартфон з гнучким екраном, який можна складати навпіл. Новинка отримала назву FlexPai 2, вона отримала флагманські характеристики.

    Саме ця компанія випустила на ринок перший смартфон з гнучким екраном, проте пристрій не став популярним, тому про нього практично не говорять.

    FlexPai 2 отримав гнучкий екран Cicada Wing третього покоління, який, як стверджується, отримало на 50% більшу яскравість, поліпшені кути огляду і витримує 200000 циклів згинання/розгинання.

    Екран має діагональ 7,8 дюйма при співвідношенні сторін 4:3, при цьому якщо запустити на ньому фільм зі співвідношенням сторін 21:9, то ефективна діагональ картинки складе 6,78 дюйма. Нібито це максимальне значення серед усіх складних смартфонів. Екран ефективно працює під будь-яким кутом від 0 до 180 градусів.

    FlexPai 2, оснащений мобільною платформою Snapdragon 865 5G, а також оперативною пам’яттю LPDDR5 і флеш-пам’яттю UFS 3.0. Основна камера отримала чотири датчики зображення, крім того, встановлені стереодинаміки.

    Додаткові подробиці про ціни будуть оголошені у другому кварталі 2020 року.

    Джерело: ixbt.com