Червоний Redmi Note 9 Pro показали разом з комплектом постачання

    1482

    Комплект постачання вийшов досить аскетичним.

    На сайті Slashleaks опублікували нову фотографію очікуваного мільйонами смартфона Redmi Note 9 Pro, який буде представлений вже цього тижня.

    Смартфон Redmi Note 9 Pro на цьому фото вперше показаний в червоному варіанті виконання корпусу. Фото підтверджує дизайн головної камери, яка розміщена в квадратному блоці в центральній верхній частині задньої панелі.

    Крім того, на фотографії видно комплект постачання смартфона. Що ж, він не буде багатим, в коробці покупці виявлять, крім самого смартфона, блок живлення і кабель для зарядки та передачі даних.

    Смартфон буде оснащений екраном діагоналлю 6,67 дюйма роздільною здатністю FullHD+ зі співвідношенням сторін 20:9 і частотою оновлення 60 Гц. Redmi Note 9 Pro побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 720G, він отримав 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті в базовій версії. Ємність акумулятора складе 5020 мАг, при цьому смартфон буде підтримувати швидку зарядку потужністю 18 Вт.

    В основній камері буде встановлений датчик зображення роздільною здатністю 48 Мп. Додатково смартфон отримає датчики роздільною здатністю 8, 5 і 2 Мп. Смартфон отримає слот для установки двох SIM-карт і додаткової карти пам’яті MicroSD.

    Джерело: ixbt.com