Так буде виглядати Motorola Edge+

    98

    Уже два роки як Motorola залишила ідею випустити конкурентний флагман. Після того як ринок і користувачі вкрай прохолодно прийняли преміальні рішення з лінійки Z, компанія зосередилася на випуску бюджетних і середнього рівня пристроїв. Але поганий той виробник, який не мріє потрапити в найвищу лігу і Motorola вирішила повернутися в сегмент флагманів з Edge+.

    Інсайдер Стіві МакФлай, відомий більше як @OnLeaks, показав, як буде виглядати Motorola Edge+ з усіх боків. Згідно з його даними, смартфон отримає модний для наших днів вигнутий по крайках дисплей і, судячи з усього, в нього вмонтують дактилоскопічний датчик. Відступи на торцях будуть – вони невеликі, але їм не вистачає симетричності в розмірах.

    Фронтальну камеру обіграли в кращих традиціях сучасних смартфонів — врізали в круглий отвір в екрані. Імовірно, за версією автора рендерів, діагональ дисплея складе від 6,5 до 6,8 дюйма при роздільній здатності FullHD+ і частоті оновлення картинки 90 Гц.

    Габарити Motorola Edge+ будуть 161,1х71,3х9,5 мм і на тильній стороні встановили систему основної камери. Вона містить три датчики, розташованих вертикально, а справа є лазерний автофокус і світлодіодний спалах. Хоча, не виключено, що тут запропонували ToF-датчик.

    Чутки вказують на те, що Motorola Edge+ повинен запропонувати 6,67-дюймовий дисплей, чип Snapdragon 865, 8/12 Гб оперативної пам’яті, акумуляторну батарею ємністю 5170 мАг і операційну систему Android 10.

    Джерело: phonearena.com



    • інші новини