Після чергового оновлення на Google Pixel 2 перестала працювати камера

    287

    Як знають багато любителів технологій, центральними компонентами продукції «корпорації добра» – смартфонів лінійки Pixel – є дві речі: запаморочливі камери і своєчасне оновлення програмного забезпечення.

    Нещодавно для багатьох користувачів Pixel 2 і Pixel 2XL один з цих плюсів був різко знівельований іншим. Свіже оновлення Android 10 просто “зламав” додаток камери.

    У мережі з’явилося відео, на якому чітко видно, що камера «не хоче» працювати. Інтерфейс камери показується на короткий час, але екран смартфона залишається чорним. Скидання програми камери, відкат до попередніх версій або навіть повне скидання пристрою не виправляє цю ситуацію.

    Найнеприємніше полягає в тому, що всі функції, які залежать від камери, схильні до даної проблемою. Наприклад, тепер у користувачів не вийде відправити відео в WhatsApp і опублікувати «Історію» в Instagram.

    На даний момент невідомо, чи має сенс встановлювати Android 9, повертаючись до попередньої версії «Зеленого робота».

    Користувачі «Пікселів», що зв’язалися з Google, як зазвичай, отримують неясні відповіді. Деякі з них відправили свої пристрої в сервіс Google на ремонт, іншим пообіцяли замінити «браковані» екземпляри, а деяким просто відмовляють через те, що закінчилася гарантія. Зрештою, це проблема, викликана оновленням від виробника, а не «пустотливі» руки користувачів. Так чи інакше, чекаємо виправлень від Google.

    Джерело: Google



    • інші новини