Велосипед чи скутер? Xiaomi Himo C16 уже в продажу

    556

    Ціна становить 364 долари.

    Кілька місяців тому на майданчику колективного фінансування компанії Xiaomi представили мопед-велосипед Himo C16, який пропонувався за ціною близько 280 доларів.

    На цьому тижні електровелосипед Xiaomi Himo C16 надійшов у продаж, при цьому для нових покупців ціна становить вже 364 долари.

    Himo C16 оснащений знімною літієвою акумуляторною батареєю, яку можна замінити, просто нахиливши сідло вперед. Акумулятор розрахований на максимальну дальність ходу 75 км. Велосипед обладнаний сидінням для пасажира. При перевезенні двох осіб заряду батареї вистачить на 55 км. Акумулятор з функціями енергоощадження, а якщо допомагати велосипеду педалями, то можна проїхати на одному заряді навіть довше. В процесі їзди можна ставити ноги на спеціальну підставку, якщо нема потреби крутити педалі.

    На правій ручці велосипеда розташований дисплей, який показує такі параметри, як швидкість, заряд акумулятора та ін. Велосипед Himo C16 також отримав передню світлодіодну фару і стоп-сигнал, що робить його придатним для використання в нічний час.

    Джерело: Xiaomiyoupin