Від 329 до 559 доларів за планшет. Apple iPad сьомого покоління надходить у продаж

    97

    Пристрій побудований на базі SoC A10 Fusion, яка дебютувала в iPhone 7.

    Пару тижнів тому компанія Apple разом зі смартфонами лінійки iPhone 11 представила новий планшет iPad сьомого покоління. Смартфони надійшли в продаж в минулу п’ятницю, а планшет виходить сьогодні.

    Екран пристрою збільшився з 9,7 до 10,2 дюйма, при цьому його роздільна здатність становить 2160х1620 пікселів. Пристрій побудований на базі однокристальної системи A10 Fusion, яка використовується в смартфоні iPhone 7, випущеному в 2016 році.

    В оснащення увійшли 8-мегапіксельна камера ззаду і фронтальна камера FaceTime, вирішення якої становить 1,2 Мп. Планшет оснащений підтримкою стилуса Apple Pencil першого покоління і аксесуара Smart Keyboard. Крім того, пристрій одержав сканер відбитків пальців Touch ID включений для безпечного розблокування пристрою і підтвердження мобільних платежів.

    Версія тільки з Wi-Fi на 32 ГБ флеш-пам’яті коштує 329 доларів. Якщо вам потрібно додаткове сховище, тобто варіант з 128 ГБ флеш-пам’яті за 429 доларів. За аналогічні за обсягом пам’яті версії нового iPad, які також оснащені модемом LTE, просять 459 і 559 доларів відповідно.

    Apple підкреслила, що корпус нового планшета виготовлений з повністю переробленого алюмінію, його маса не перевищує 500 грамів.

    Джерело: Phone Arena