Демонстрація можливостей камери Redmi Note 8 Pro

    617

    Тепер у вас є можливість оцінити, як Redmi Note 8 Pro справляється з макрозйомкою, а також як поводитися в умовах недостатнього освітлення.

    Вчора ми публікували фотографії, зроблені на смартфони Samsung Galaxy S10 + і Redmi Note 8 Pro, які коштують близько 1000 і 200 доларів відповідно.

    Знімки підтверджують, що як мінімум при хорошому освітленні Redmi Note 8 Pro виходить вперед за рахунок 64-мегапіксельного датчика зображення, який дозволяє передати на фотографіях більше деталей.

    Тепер у вас є можливість оцінити, як Redmi Note 8 Pro справляється з макрозйомкою, а також веде себе в умовах недостатнього освітлення. Нагадаємо, макрознімки смартфон Redmi Note 8 Pro може робити з відстані від 2 см, для цього використовується датчик зображення роздільною здатністю 2 Мп.

    Останні дві фотографії зроблені в режимі максимальної роздільної здатності 64 Мп, а також при активації режиму нічної зйомки (друге фото).

    Варто відзначити, що в нічному режимі смартфон лише робить зображення трохи світлішим, але при цьому деталізація не стає кращою, а місцями картинка виглядає більш змазаною. Так що сенс даного режиму може бути зрозумілий далеко не всім користувачам Redmi Note 8 Pro.

    Redmi Note 8 Pro надійде в продаж уже завтра.