Від щерби до варенухи: чим харчувалися українські козаки
Раціон козаків і страви за запорізькими рецептами
Сучасному українцю доступні найрізноманітніші продукти харчування, тому ми рідко замислюємося про те, що раціон наших предків був куди...
12 ресторанів, в яких вам буде не до їжі
У світі так багато приголомшливих місць, в яких варто побувати хоча б раз в житті! І нітрохи не менше страв, які хочеться покуштувати. Але...
Осінні рецепти. Шість страв з гарбуза, які урізноманітнять домашнє меню
Традиційне осіннє меню не тільки пропонує страви з сезонних овочів, але й дарує душевне тепло і домашній затишок
Одним з найпопулярніших овочів є гарбуз, який...
З ложкою по Україні: 14 нетрадиційних страв, які варто спробувати
Українська кухня, як і її народ, така ж щедра і багата. Наші страви формувалися і змінювалися протягом тривалого часу. Є в українській кухні і...
16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали
В Україні борщ здавна вважався символом міцної родини: усі інгредієнти у полив’янім горщику, варяться, бурлять, а потім, мліючи, передають свої аромати і смаки одне...
Варенуха, муселець та спотикач. Алкогольні вподобання українців часів Київської Русі
Українці насправді у жодні часи не відзначались надмірною любо`ю до горілки, хоч алкоголь відомий нам ще з язичницьких часів. Здавна тут пили значно вишуканіші...