Кращі гастрономічні маршрути: 7 країн, які варто відвідати мандрівникам-гурманам

Гастрономічний туризм - доволі молодий напрямок, але у нього вже є свої прихильники і шанувальники. Звичайно, сьогодні можна покуштувати страви будь-якої кухні, не виїжджаючи зі...

Що таке суші і з чим їх їдять: основи азійської кухні

З давніх-давен культури вибудовували власні способи харчування, удосконалюючи раціон і рецептури. Так утворилась культура їжі як така і її відмінності між різними народами. Загалом кухню...

Як пофарбувати крашанки: 9 цікавих ідей для фарбування натуральними барвниками (Інфографіка)

Зовсім не обов'язково на Великдень фарбувати яйця промисловими барвниками, які часто забарвлюють не тільки шкарлупу, а й білок. Як пофарбувати крашанки натуральними фарбниками на...

Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото

Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...

Суші, соуси, палички: східний етикет

Схід завжди асоціюється із чимось витонченим та незвичайним. У азіатських країнах кожне явище має свої особливості та тонкощі, і прийом їжі тут займає далеко...

Смачний грудень: із яких продуктів готувати страви взимку

Літо і осінь закінчилися, але навіть у грудні на прилавках магазинів та ринках можна знайти корисні та сезонні продукти. Які продукти купувати зимою та...

Страви прабабусь готуємо з любов’ю

В окремих селах Західної України і зараз готують страви, назви яких, швидше за все, зовсім не відомі для молоді. Наприклад, кендюшник і пшонянники, які...

Не борщем єдиним: сиро-винний гастрономічний туризм в Україні європейського рівня

Коли українці чують про «гастрономічний туризм» то різні країни викликають у них різні асоціації із відомими стравами. Це піца та паста в Італії, сир...

12 простих і розкішних закусок із сала

Серед 16-ти країн, які у своїх національних кухнях з давніх-давен готують і споживають сало, Україна посідає лише 13-е місце щодо частоти та регулярності використання...